Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy egyrészt azt gondolhassam bárkit is érdeklek, másrészt meg, hogy írásos, de inkább képes beszámolókat készítsek az ismerőseimnek, ezáltal elkerülve, hogy beszélnem kelljen velük. :)

2010. április 4., vasárnap

Petike biciklizik

Sent on the Sprint® Now Network from my BlackBerry®

4 megjegyzés:

  1. Fogadjunk hogy ha te elesel nem számít hogy van-e rajtad sisak :-D

    VálaszTörlés
  2. Gergely számból vette ki a szót! Ha valami fölösleges ezen a képen, akkor az a sisak...Gondolom... esetleg esztétikai szempontokat is figyelembe lehetne venni, de nálad ez is kizárható. :-)))

    VálaszTörlés
  3. Jol latjatok a dolgot, igy van. De mivel butak vagytok mint a tok, nem tudjatok, hogy Ez egy berelt bicikli, es kotelezo hozza. Persze nem lenne muszaj felvenni, de ezek a biciklipalyak ilyen terepes utak, jarkal rajtuk egy terepbiciklis rendor, es akin nincs sisak, azt elkuldi, hogy vegyen fel egyet. Igy jart pl tesom is.
    De ami igaz az igaz, nem szamitott van e rajtam sapka, mer az ujjam es a labam serult kicsit.
    Egyszer leestem egy vekony fahidrol, akkor meg a kerekem is kiesett. :D

    VálaszTörlés
  4. Hát, most igazából azt látom, hogy nem nagyon másabb ott sem az élet, talán annyival, hogy sokkal többet mozogsz mint én Tarjánban... meg a pálmafák...
    Amúgy nem hinnéd el, amióta elmentél, itt is építettek felhőkarcolókat, meg nem szar Mercedesekkel, Porschéval jár a többség... a pálmafa-ültetéssel még vannak gondok, de meg fogjuk oldani!
    Eger rally kb. két hete volt, most már újra tudok beszélni... azt mondja a doki, hogy a járás is hamarosan menni fog... :)))

    Minden jót, ha pár héten belül nem szerzel be egy mexikói picsát, küldök egyet... Na puszillak!

    Coyote

    VálaszTörlés