Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy egyrészt azt gondolhassam bárkit is érdeklek, másrészt meg, hogy írásos, de inkább képes beszámolókat készítsek az ismerőseimnek, ezáltal elkerülve, hogy beszélnem kelljen velük. :)

2010. február 10., szerda

Gyurunk vaze?

A konditerem foleg iyen futkosoknak van felszerelve, kezi sulyzo nincs,l mert veszelyes (komoly), van par gep, azzal aze sokmindent meg ehet oldani, ugyhogy eleg egyleore.

Igy elek en

A hazban ahol lakok, van medence, tenisz palya, pingpong aszta, 2 biliard asztal, 2 konditerem, ket szauna, konyvtar, ugyhogy nem szabad lustulni. :)

Kaja

Sajnos nem lattam, hogy ilyen rossz lett ez a kep, ugyhogy nincs jobb innen. Csak azert tettem ide, hogy elmondjam, ez a kajalda olyan, hogy sved asztal. 10$ egy fo, es annyit ehetsz amennyit akarsz. Es senki nem nez csunyan, hanem a pincerek jarkanak, toltik tele a poharadat, hogy tudj nyelni. :) Na ez Miskolcon becsodolne az eso nap. Nekem ugye ez veszejes hely, de kiprobaltam ezt is. Allitolag vannak olsobbak is, meg dragabbak is. De itt volt am minden kaja. Kinai, olasz, husok saatak, haletelek, desszert, fagyibol is annyit ehetsz amennyit birsz. A 10 $-rol annyit, hogy egy BigMac 3,60 asszem.

Nem hazudok

Tenyleg itt vagyok. :)