Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy egyrészt azt gondolhassam bárkit is érdeklek, másrészt meg, hogy írásos, de inkább képes beszámolókat készítsek az ismerőseimnek, ezáltal elkerülve, hogy beszélnem kelljen velük. :)

2010. február 7., vasárnap

Gettoverda :)

A sportautokat meg csak-csak latni otthon, de ilyet....

8 megjegyzés:

  1. Bezzeg jó Skodát nem látsz mi? pedig ott az lenne a nagy szám :)

    VálaszTörlés
  2. Na azt mondjuk nem. De passatot lattam.

    VálaszTörlés
  3. Oszt otthon mivan? Semmi? Hat jo. :)

    VálaszTörlés
  4. Nincsen semmi sem :), azon kívül hogy, itthon nagytakarítást rendeztünk a szobámban, és el lettek húzgálva a szekrények meg ilyesmik, és hát nem tom emlékszel-e hogy voltunk egyszer Golyónál bulizni, Te, Pisti, Én, Mikulás, meg a pöcs tudja hogy még ki. Pisti igen csak berúgott nem tagadom én is, de én nem hánytam be a saját szobámba Pistivel ellentétben :), na ennek a maradványaira bukkantunk a hétvégén :) Végül is nem volt vele baj mert már porszívóval feljött :) úgy kb. ennyi, ezen kívül meg dolgozok mint a hülye :) Te mikor kezdesz?

    VálaszTörlés
  5. Hehe, mindenhol ott hagyom a nyomom. Kaptam is a telefont Gergelytől, hogy némi származékot még leltek tőlem. Úgy döntöttem legközelebb már a te Jachtodból fogok az Óceánba hányni...Gergővel együtt.

    Tényleg, dolgozni mikor fogsz, tesód mit mond?

    Posta

    VálaszTörlés
  6. Máma nem írtál!Ha nem írsz nem olvasom, az tuti!
    Jachtra hányni megyek én is!
    Addig is kűűgyé pénzt!

    Gumi

    VálaszTörlés
  7. Par ev mulva hanyahattok...stop...Penzem meg nincs...stop...van amikor nem tortenik semmi...stop...Van itt is stop tabla...stop

    VálaszTörlés
  8. Na azért azt a hányást én sem hagyom ki, de mindig terhes vagyok, úgyhogy jól időzíccsetek...amugy meg írjál már e-mailt mi a jóisten van veletek vagy hívjál fel 11-én pénteken itteni idő szerint este 10-11-kor.köszike:)puszika:)

    VálaszTörlés